Sälja katalysator vi köper katalysatorer

Sälja Katalysatorer

Har du funderingar på att sälja katalysatorer eller partikelfilter? Till oss kan du sälja katalysatorer som kommer från bensin- och dieseldrivna fordon. Där vi köper katalysatorer och partikelfilter både i små och i större volymer. Vi köper katalysatorer och partikelfilter från företag och från privatpersoner i hela Skandinavien. Där vi köper katalysatorer både från personbilar, bussar, lätta eller tunga lastbilar.

Förutom att vi köper katalysatorer och partikelfilter för återvinning så köper vi keramiska katalysatorelement från industrin. Vi köper även palladium på kol vilket används för katalytiska hydreringar inom industrin. Du kan antingen skicka in dina katalysatorer, besöka oss eller vid större volymer beställa upphämtning. Har du frågor kan du ringa oss på: 08-716 00 00 eller kontakta oss via svarsformuläret. För mer information om vad som är en katalysator eller ett partikelfilter, läs gärna mer under Frågor & svar.

Sälja katalysatorer, vi köper katalysatorer – så börjar du!

Börja med att kontrollera att det du har verkligen är katalysatorer eller partikelfilter och inte ljuddämpare. Är du osäker på hur du ser skillnad, kontakta oss. Tänk också på att vi ofta även köper katalysatorer och partikelfilter trots att de har blivit nödvändiga att byta ut på grund av felaktiga avgasvärden. Där vi i vissa fall även köper katalysatorer med skadade kärnor eller motsvarande. Vi köper nämligen katalysatorer för återvinning samt utvinning av sällsynta metaller och inte för att återanvända som katalysatorer eller partikelfilter.

Vi köper katalysatorer och partikelfilter med både keramiska och med metalliska katalysatorkärnor. Vi köper däremot bara i undantagsfall utbyteskatalysatorer från Biltema eller motsvarande. Är du osäker över vad som är ett partikelfilter eller en katalysator med keramisk eller metallisk kärna? Vad som är en originalkatalysator och vad som är en eftermarknadskatalysator? Vill du vara säker på vad katalysatorn du vill sälja är värd? Kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig. Läs gärna också igenom våra villkor.

Bestäm vilket försäljningssätt som är bäst för dig, upphämtning, insändning eller försäljning över disk. Du kan läsa mer om de olika försäljningssätten här. Har du frågor så kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig.

Varför då sälja katalysatorer till oss?

1. Vi är ett svenskt aktiebolag med god ekonomi, F-skatt, momsregistrering samt med samtliga tillstånd som krävs för vår verksamhet. Vi har också hållit på med vår verksamhet under många år och köper både av dig som är privatperson eller dig som driver ett företag. Allt från något enstaka partikelfilter eller någon enstaka katalysator till flera hundra.

2. Tyvärr så stjäls katalysatorer. För att motverka handel med stöldgods har vi enbart därför banköverföring i samband med försäljning samt att vi då kräver att säljaren kan och är villig att legitimera sig. Detta eftersom tjuvar och hälare sällan vill legitimera sig eller ha en spårbar transaktion. Har du en katalysator från en Prius eller någon annan bilmodell som är mer drabbad av stölder. Var beredd på att vi då kommer ha frågor och kommer vilja att du kan visa att du äger bilen. För säljare som kontaktat oss och där vi misstänker att katalysatorerna kan vara stöldgods så kontaktar vi alltid också polisen om säljaren. Vi tror nämligen att om du är en seriös säljare och precis som vi ogillar stölder och stöldgods. Då uppskattar du troligen också en köpare som är seriös.

3. Vi har försäljning över disk (efter tidsbokning) på vårt kontor i Bromma. Men även upphämtning från kunder på flera platser i Sverige. Vi har tillsammans med DHL även en enkel och förmånlig insändningstjänst för säljare som föredrar att slippa väntan på upphämtning.

Med över 1300 inlämningsställen finns det därför alltid något inlämningsställe i närheten. Därför så finns det också möjlighet att enkelt sälja till oss från hela Sverige. Du slipper då också ha folk springande på besök som väl på plats kanske ska pruta.

4. Vi erbjuder i förväg kända priser och de priser vi kommunicerar ut är också de som kunden får betalt till kontot. Med stora volymer och efter att ha varit många år i branschen så kan vi ofta också slå konkurrenternas priser. Kontakta oss gärna för mer information.