Företagssäljare

Till oss kan du som företagare sälja och få bra betalt för förbrukade katalysatorer. Skicka in förbrukade katalysatorer och partikelfilter enkelt för försäljning. För att vi ska kunna köpa av dig behöver vi därför lite uppgifter som du fyller i formuläret nedan.

För att du ska kunna sälja som företagare krävs det att företaget är momsregistrerat och att företaget också står som mottagare av betalningen. Som företagare kan du därför via formuläret enbart ange bank- eller plusgiro som betalningsalternativ. Saknar ditt företag bank- eller plusgiro, kontakta oss via telefon eller vårt svarsformulär så hjälper vi dig.

Efter det att du har fyllt i dina uppgifter, läst och godkänt villkoren. Därefter bekräftat och skickat formuläret så kommer en fraktsedel att skickas till dig som PDF via epost. Fraktsedeln skickas normalt inom 24 timmar. Fraktsedeln skriver du ut och tar med tillsammans med det du vill skicka till närmaste paketombud.

Efter det att vi har tagit emot de katalysatorer eller partikelfilter som du skickat in. Bedömt sorten, innehållet och värdet så betalar vi normalt ut inom 24 timmar. Värderingen görs utifrån analyser med innehåll av ädelmetaller. Tänk på att vi enbart köper in och betalar för katalysatorer och partikelfilter som varit originalmonterade på fordon.

Har du en större mängd katalysatorer att sälja? Kontakta oss gärna via telefon eller vårt svarsformulär då vi då ofta kan erbjuda upphämtning. Du kan också sälja genom att besöka oss i Stockholm. Tänk på att vi bara tidsbokade besök.

  • Här anger du antalet kolli som du avser att skicka. Observera att det inte är antalet katalysatorer utan kolli. Tänk på att skickar du fler än en katalysator ska katalysatorerna sampackas för att undvika onödiga kostnader och för att du ska erhålla maximal betalning i enlighet med förpackningsinstruktionerna.
  • Här anger du uppskattad vikt. Kollit kommer även vägas i samband med inlämning/upphämtning. Kolli får inte väga mer än 35 kilo per/kolli för att speditören ska kunna ta emot detsamma. Se förpackningsinstruktionerna för mer information.