Företagssäljare

Till oss kan du som företagare sälja och få bra betalt för förbrukade katalysatorer. Du kan även enkelt skicka in förbrukade katalysatorer för försäljning. För att vi ska kunna köpa av dig behöver vi därför lite uppgifter som du fyller i formuläret nedan. När du säljer katalysatorer från ditt företag innebär det att företaget får betalt med moms. Förutsättningarna för detta är att det är ett företag som säljer, att företaget är momsregisterat och att företaget också står som mottagare av betalningen. Som företagare kan du därför via formuläret enbart ange bank- eller plusgiro som betalningsalternativ. Saknar ditt företag bank- eller plusgiro, kontakta oss via telefon eller vårt svarsformulär så hjälper vi dig.

Efter att du har fyllt in dina uppgifter, läst och godkänt villkoren nedan. Därefter bekräftat och skickat formuläret, kommer en fraktsedel att skickas till dig via epost. Fraktsedeln skickas normalt inom 24 timmar. Fraktsedeln skriver du ut och tar med tillsammans med de katalysatorer du vill skicka till närmaste paketombud.

Efter att vi mottagit en eller flera katalysatorer du skickat in. Kontrollerat insända katalysatorers keramiska kärna, att denna är av återvinningsbar sort, betalar vi normalt ut inom 24 timmar.

Har du en större mängd katalysatorer att sälja, kontakta oss, via telefon eller vårt svarsformulär då vi då kan erbjuda upphämtning. Tänk på att vi enbart köper och betalar för katalysatorer med keramiska kärnor. Du kan också sälja genom att besöka oss i Stockholm.

  • Här anger du antalet kolli som du avser att skicka. Observera att det inte är antalet katalysatorer utan kolli. Tänk på att skickar du fler än en katalysator ska katalysatorerna sampackas för att undvika onödiga kostnader och för att du ska erhålla maximal betalning i enlighet med förpackningsinstruktionerna.
  • Här anger du uppskattad vikt. Kollit kommer även vägas i samband med inlämning/upphämtning. Kolli får inte väga mer än 35 kilo per/kolli för att speditören ska kunna ta emot detsamma. Se förpackningsinstruktionerna för mer information.