Sälja katalysatorer som privatperson

Till oss kan du sälja som privatperson och få bra betalt för förbrukade katalysatorer.. Skicka in förbrukade katalysatorer och partikelfilter enkelt för försäljning. För att vi ska kunna köpa av dig behöver vi därför lite uppgifter som du fyller i formuläret nedan.

Efter det att du har fyllt i dina uppgifter, läst och godkänt villkoren. Därefter bekräftat och skickat formuläret så kommer en fraktsedel att skickas till dig som PDF via epost. Fraktsedeln skickas normalt inom 24 timmar. Fraktsedeln skriver du ut och tar med tillsammans med det du vill skicka till närmaste paketombud.

Efter det att vi har tagit emot de katalysatorer eller partikelfilter som du skickat in. Bedömt sorten, innehållet och värdet så betalar vi normalt ut inom 24 timmar. Värderingen görs utifrån analyser med innehåll av ädelmetaller. Tänk på att vi enbart köper in och betalar för katalysatorer och partikelfilter som varit originalmonterade på fordon.

Har du en större mängd katalysatorer att sälja? Kontakta oss gärna via telefon eller vårt svarsformulär då vi då ofta kan erbjuda upphämtning. Du kan också sälja genom att besöka oss i Stockholm. Tänk på att vi bara tidsbokade besök.

  • Här anger du uppskattad vikt. Kollit kommer även vägas i samband med inlämning/upphämtning. Kolli får inte väga mer än 35 kilo per/kolli för att speditören ska kunna ta emot detsamma. Se förpackningsinstruktionerna för mer information.